Un timișorean a încercat să își dea foc într-o benzinărie

Publicat: 22 06. 2012, 08:44
Actualizat: 22 06. 2012, 13:25

Un bărbat de 45 de ani, din Timișoara, a încercat să își dea foc într-o benzinărie din Timișoara, în noaptea de joi spre vineri, angajații acesteia intervenind și alertând Poliția și Ambulanța, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Andreei Cinteză, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, bărbatul de 45 de ani și-a turnat combustibil dintr-o pompă de alimentare, pe haine, și a amenințat că urmează să aprindă o brichetă.

„Gabriel Grozăvescu, un bărbat de 45 de ani, din Timișoara, a încercat să își dea foc într-o benzinărie aflată în apropierea Spitalului Județean din Timișoara. Acesta și-a turnat pe haine combustibil dintr-o pompă de alimentare și avea în mână o brichetă amenințând că își va da foc. Unul din angajații benzinăriei a reușit să îi smulgă din mână bricheta, apoi a fost făcut apelul la 112”, a declarat Andreea Cinteză corespondentului MEDIAFAX.

Potrivit acesteia, bărbatul nu și-a motivat gestul, însă a fost preluat de o mașină de la Ambulanță și a fost transportat la Clinica de Neuropsihiatrie din Timișoara, pentru un consult de specialitate.