Un TIR încărcat cu opt autoturisme Dacia Duster a luat foc, pe A1 (VIDEO)

Publicat: 11 11. 2020, 00:23
Actualizat: 11 11. 2020, 00:38

Un autotren care transporta opt autoturisme Dacia Duster, pe Autostrada 1 (A1), la kilometrul 452, pe sensul de mers Făget-Timișoara.

La locul incendiului s-au deplasat de urgență patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 24 de pompieri.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată și s-a acționat de urgență pentru stingerea incendiului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt însemnate, mai ales că au fost cuprinse de flăcări și autoturismele aflate pe platformă.

Pompierii au deschis o anchetă, pentru a stabili cauza exactă a producerii incendiului.

La un pas de tragedie! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost scos dintr-o maşină care a luat foc. Victima, salvată de un poliţist aflat în timpul liber

Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din judeţul Galaţi a ajuns în stare gravă la spital, pe 21 octombrie, după ce a fost scos dintr-o maşină care a luat foc, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Accidentul s-a produs pe DN 26D, iar autoturismul, care circula dinspre comuna Vânători către municipiul Galaţi, a părăsit partea carosabilă, a acroşat un copac ornamental de pe marginea drumului şi s-a oprit pe câmp, potrivit sursei citate.

Victima a ieşit cu maşina în decor pe DN 26D, după ce i s-a făcut rău la volan şi a pierdut controlul direcţiei. La scurt timp după ce a fost scos din maşină, aceasta a luat foc, incendiul fiind lichidat de pompierii ajunşi la faţa locului.

În spatele autoturismului circula, cu maşina personală, un poliţist aflat în timpul liber, care a oprit şi a mers imediat la autoturismul avariat, sunând totodată la 112, pentru a solicita ajutor.

Împreună cu alte persoane aflate la locul accidentului, acesta a scos din autoturism conducătorul auto care se afla în stare de inconştienţă.