Un vasluian a fost condamnat după ce și-a terorizat familia în repetate rânduri. Reacția soției bătute: „Prea mult i-au dat pentru o palmă”

Publicat: 28 12. 2014, 12:22

Bărbatul violent își bătea familia și legea l-a obligat să nu se mai apropie de ea, precizează stirileprotv.ro. Cei șapte copii ai săi se ascundeau de teamă într-o groapă săpată în apropierea casei, ca să scape de agresiunile tatălui.

Cazul a ajuns în atenția autorităților în vară, când femeia, care abia născuse a șaptea oară, a ajuns la spitalul din Bârlad bătută crunt. Ancheta a stabilit că individul de 44 de ani, din comuna Lălești, dependent de alcool, obișnuia să își terorizeze familia. El a încălcat de trei ori ordinul prin care îi era interzis să se apropie de soția și copiii săi și nu a ezitat să meargă acasă pentru a le aplica în continuare corecții, fapt pentru care a fost arestat.

Soția bătută îi simte însă lipsa bărbatului violent. „Bun, rău, era tata la copii. E tata, e altfel în curte. Eu pot să mă duc să tai lemne la pădure? Bărbatul se descurcă altfel, nu e ca femeia. Pentru o palmă? Dar nu se mai ceartă lumea? Prea mult i-a dat”, a declarat Lucica Cucu. Femeia nu s-a plâns niciodată la polițiști cu privire la comportamentul agresiv al soțului ei. Sentința dată de Judecătoria Bârlad poate fi atacată cu recurs, informează sursa citată.