Un vasluian acuzat că și-a ucis un consătean pe care l-a prins cu concubina sa în pat a fost arestat

Publicat: 22 12. 2015, 21:21

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, crima s-a petrecut în casa unui bărbat de 42 de ani, după ce acesta a fost surprins în pat cu femeia cu care Vasile Tiron, presupusul asasin în vârstă de 48 de ani, avea o relație de concubinaj de 13 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anchetatorii spun că Vasile Tiron l-a lovit de zeci de ori cu parul pe vasluianul de 42 de ani, mai ales în cap, după care și-a luat concubina și a plecat acasă.

Victima a fost găsită moartă abia a doua zi de către mama sa, care a alertat autoritățile.

„În urma cercetărilor, autorul a fost identificat în scurt timp, acesta recunoscându-și fapta. Bărbatul de 48 de ani a mărturisit că a reacționat violent pe motiv că a fost tulburat profund când și-a văzut concubina în pat cu altcineva. Femeia era plecată de trei zile de la locuința comună cu autorul omorului, ea fiind cea care a insistat în această perioadă să rămână împreună cu bărbatul de 42 de ani”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Carlos Ilieș.

Lovită și ea de către concubinul său, femeia a refuzat să depună plângere la Poliție împotriva celui cu care conviețuia de 13 ani și cu care are un copil în vârstă de șapte ani.

Reținut de procurori, Vasile Tiron a fost arestat de către magistrații Tribunalului Vaslui pentru 30 de zile sub acuzațiile de violare de domiciliu și omor.