Un vasluian și-a lovit mașina nou-nouță, la o oră după ce o cumpărase. Ce greșeală a făcut șoferul

Publicat: 18 07. 2020, 17:20
Actualizat: 18 07. 2020, 17:42

Un tănăr din Vaslui și-a cumpărat vineri, 17 iulie, un autoturism marca Seat. Doar că, la doar o oră după achiziție, a reușit să îl lovească.

Șoferul, care deține permis auto de doar câteva luni, susține că a confundat pedalele, la un viraj la stânga, accelerând în loc să încetinească, potrivit vremeanoua.ro.

Astfel, a scăpat mașina de sub control și a urcat pe scuarul cu gazon de pe mijlocul străzii, a dărâmat un panou, apoi a intrat pe contrasens, unde s-a oprit după aproape 20 de metri. Norocul a fost că din sens opus nu venea niciun autovehicul, altfel consecințele puteau fi mult mai grave.

Șoferul nu era băut, conform rezultatului aparatului etilotest, iar accidentul s-a soldat cu pagube materiale minore.

Un preot aflat sub influenţa alcoolului a ajuns cu maşina în şanţ și a plecat de la fața locului

Un preot din Neamț a intrat cu mașina în șanț și a fugit de la fața locului, aflându-se în stare avansată de ebrietate. Nu este prima dată când preotul este surprins la volan sub influența alcoolului. Acesta este căutat de polițiști.

După ce a ajuns cu mașina în șanț, preotul a fugit de la locul unde s-a produs evenimentul, fiind în stare avansată de ebrietate, a declarat un martor, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Cinci mașini au fost implicate într-un carambol

Traficul rutier a fost îngreunat, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre litoral, în zona localităţii Drajna, la kilometrul 103, unde a avut loc un carambol cu cinci autoturisme implicate.

Din primele informații, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute, apoi revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă.

Un alt accident grav a avut loc tot pe Autostrada Soarelui, după ce o motocicletă s-a ciocnit cu o mașină. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident grav a avut loc, tot sâmbătă, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, după ce un autoturism şi o motocicletă au intrat în coliziune. Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, anunţă Centrul Infotrafic, din Poliţia Română.

Potrivit primelor informații, o femeie aflată de pe motocicletă a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, iar motociclistul avea hemoragie masivă.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD. Accidentul a avut loc la kilometrul 99, în zona localităţii Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi.

FOTO & VIDEO: Vremea Nouă