Un vasluian și-a omorât în bătaie soția, după ce l-ar fi înjurat

Publicat: 02 09. 2014, 19:57
Actualizat: 05 02. 2019, 02:24

Potrivit cercetărilor făcute de către anchetatori în acest caz, bărbatul de 63 de ani a reacționat violent în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi soți, după ce femeia l-ar fi înjurat pe motiv că i-a reproșat că a cheltuit nejustificat o sumă de bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lovită de mai multe ori cu picioarele în spate, vasluianca a reușit să se refugieze într-o bucătărie de vară a locuinței, unde s-a încuiat pentru a scăpa de furia soțului. Bărbatul a încercat de mai multe ori să intre în acea anexă, însă nu a reușit. Abia a doua zi dimineață, când și-a văzut prin geam soția căzută la pământ, vasluianul s-a dus la Poliție.

În zonă, s-au deplasat un echipaj de Poliție și unul de ambulanță, însă s-a constatat că femeia era moartă.

„În urma necropsiei făcute de către medicii legiști, s-a constatat că victima avea leziuni ale organelor interne, precum și hemoragie internă. În consecință, bărbatul de 63 de ani este cercetat pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonică.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului Tribunalului Vaslui, sub coordonarea căruia se desfășoară cercetările în acest caz, a decis anchetarea bărbatului în stare de libertate.