Una dintre cele mai importante companii aeriene din Europa revine în România. Destinația către care vei putea zbura

Publicat: 30 12. 2016, 15:04
Actualizat: 20 08. 2017, 12:43

„Ca urmare a procesului de reorganizare al companiei a fost implementat un nou concept tarifar pentru destinațiile europene”, au transmis oficialii companiei, conform Ziarului Financiar.

Tarifele vor începe de la 56 de euro pentru o călătorie dus și 115 euro pentru o călătorie dus-întors. Tot din vara anului viitor, compania aeriană va începe operarea către alte destinații, precum Toronto, cu o frecvență de cinci ori pe săptămână dar și către Las Palmas și Alicante din baza de la Lisabona.

Tap Portugal a intrat pe piața din România la jumătatea anului 2012, iar în anul următor a transportat peste 43.000 de pasageri, conform datelor furnizate anterior de companie.

Compania portugheză a renunțat la aceste curse în acest an pe fondul reorganizării. La scurt timp după ce jucătorul portughez a oprit operarea zborurilor pe această rută, compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat că introduce curse pe București-Lisabona din 22 mai, cu tarife de 179 de lei pe segment.

Și compania aeriană Blue Air operează zboruri spre capitala Portugaliei, pe ruta București-Lisabona concurând de anul viitor trei companii aeriene.