Unchiul Alexandrei vrea expertiză internațională a oaselor găsite în casa lui Gheorghe Dincă: Nu cred nimic din poveste

Publicat: 03 08. 2019, 08:29

„Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre această situație. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiza internațională a ramașițelor din acel „butoi” .Nu pot contesta rațional rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Așteptam și hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul si lănțișorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!. Tot în acel recipient și arse în acelasi timp la o temperatură uriașă. Când vărul meu le-a identificat acestea erau doar „afumate” dar întregi”, a scris Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, pe Facebook.

Unchiul Alexandrei spune că, până va avea contraexpertiza internațională, trebuie acceptat testul de la INML, însă nu crede spusele lui Gheorghe Dincp, potrivit cărora ar fi ars trupul Alexandrei.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă și analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiției a anunțat familia.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii i-au transmis ministrului Justiției că ADN-ul este al Alexandrei, iar ulterior, Ana Birchall a informat familia minorei.