Unde a reușit să parcheze un șofer din Capitală. Primar: „Nu e o glumă, nu se putea trece”. Ce s-a întâmplat cu mașina

Publicat: 07 05. 2018, 13:39
Actualizat: 07 05. 2018, 20:44

„S-a intamplat in urma cu putin timp in zona Bisericii Sfantul Gheorghe, din Sectorul 3. O zona aglomerata, este adevarat, dar unde SUNT si mai multe PARCARI CU PLATA, pentru cei care au treaba pe aici.
Totusi, pentru soferul acestei masini a fost mai simplu sa parcheze in drumul tramvaiului. Nu, nu este o gluma: sta marturie coada de tramvaie care s-a format, pentru ca nu se putea trece…
Colegii de la Politia Locala Sector 3, impreuna cu cei de la Brigada Rutiera, au intervenit pentru a elibera spatiul si a permite tramvaielor sa isi reia circulatia. Si, pentru ca blocarea unui mijloc RATB constituie infractiune, soferul risca si dosar penal”, a scris Negoiță pe Facebook.

Ridicarea mașinilor, demarată din 3 mai 2018

 „Potrivit procedurii, activitățile de ridicare, transport și depozitare vor fi făcute doar de personalul cu atribuții în efectuarea acestor operațiuni din cadrul Serviciului Administrativ și numai în baza dispoziției de ridicare întocmite de către polițiști locali ai Sectorului 3 sau de către polițiști rutieri ai Brigăzii Rutiere București”, se arată într-un comunicat al primăriei Sectorului 3, remis în data de 3 mai 2018.

„Personalul Serviciului Administrativ care efectuează operațiunea de ridicare va fi însoțit obligatoriu pe toată perioada desfășurării acesteia de agentul constatator din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală sau al Brigăzii Rutiere București, după caz. Dispoziția de ridicare se încheie în trei exemplare, dintre care primul rămâne la agentul constatator, iar celelate două la personalul Serviciului Administrativ”, se mai arată în comunicat.

Foto: Facebook Robert Negoiță