UNPR semnalează la ALEGERI LOCALE 2012 nereguli la vot

Publicat: 10 06. 2012, 10:36
Actualizat: 10 06. 2012, 10:36
UNPR semnalează, într-un comunicat, nereguli la vot.

UNPR semnalează, într-un comunicat, nereguli la vot.

Prezentăm integral comunicatul UNPR:

„La sediul Organizației județene UNPR Călărași, din str. Grivița nr 96, s-au prezentat mai multe persoane care au reclamat faptul că la domiciliul lor s-a prezentat un anume domn Radu care le oferea 50 de lei pentru fiecare membru al familiei dacă votează cu candidații USL și cu condiția predării cărții de indentitate la primirea banilor. Față de aceasta situație, UNPR Călărași a solicitat anchetă din partea organelor de cercetare penală.

Președintele Secției de votare nr. 1.115 de la Centrul Cultural al Sectorului 6, Suciu Viorica, s-a prezentat duminică la secția de votare având asupra sa ștampilele de vot.

Pe raza sectorului 5, corturile electorale ale candidatului USL Marian Vanghelie sunt amplasate și în ziua votului, unele fiind amplasate la o distanță mai mică de 500 de metri de secțiile de votare.

La secția de votare nr. 852 din sectorul 5, reprezentanta PRM în Biroul Electoral al secției a înmânat alegătorilor câte 2 buletine de vot.

La Școala nr. 143 (strada Banu Mărăcine nr. 16) și la Grădinița nr. 55 (strada Mărgeanului nr. 81), la intrarea în secțiile de votare, reprezentanții USL îndeamnă alegătorii să voteze cu Marian Vanghelie.”