Unul dintre bărbații care au stins trupul femeii incendiate pe câmp a fost bătut și amendat de polițiști. Omul a făcut plângere penală

Publicat: 05 11. 2020, 17:24
Actualizat: 05 11. 2020, 17:27

Un bărbat care, vineri noapte, a participat la stingerea femeii care fusese ucisă și incendiată pe un câmp din județul Giurgiu, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, susține că a fost bătut de un echipaj al Poliției Rutiere Alexandria. În urma incidentului, acesta a făcut plângere pentru agresiune.

Andrei Tudose susține că era pasager în mașina condusă de soția lui când, în comuna teleormăneană Vitănești, un echipaj al Poliției Rutiere i-a făcut semn femeii să tragă pe dreapta.

Tudose susține că a avut un conflict cu unul dintre agenți după ce acesta ar fi luat actele fără să poarte mănuși și le-ar fi dus la mașina de poliție.

Acesta a mai afirmat și că soției i s-au fi cerut să arate trusa de prim ajutor, moment în care și-ar fi fat seama că nu mai are extinctor, în condițiile în care acesta fusese consumat pe câmpul din Giurgiu.

Ca urmare, ar fi avut loc un schimb de replici în urma căruia polițiștii rutieri l-au lovit după care l-au trantit la pământ, unde unul dintre polițiști i-a pus cătușele.

O parte a conflictului a fost filmat de fiul acestuia, pasager în autoturism, însă, până la urmă, ambii bărbați au ajuns la sediul Poliției.

Polițiștii susțin că au fost atacați cu pietre

Referitor la acest incident, Poliția Română a anunțat că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Vitănești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au oprit pentru control un autoturism condus de către o femeie din comuna Toporu, județul Giurgiu, care depășise regimul legal de viteză.

Polițiștii susțin că șoferița a refuzat să ia la cunoștință procesul-verbal, solicitându-le agenților să îi permită să vizioneze înregistrarea video de pe aparat.

În acel moment, din mașină ar fi coborât doi bărbați care i-at fi înjurat pe agenți, au provocat scandal și au aruncat cu pietre în direcția acestora, „împiedicându-i să își exercite atribuțiile, motiv pentru care au fost încătușați și conduși la sediul Poliției Municipiului Alexandria, unde au fost identificați și sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 3.500 de lei”.