Polițiștii au pornit pe o nouă pistă în cazul fetei ucise și incendiate pe câmp. Ancheta s-a complicat și mai mult! (DETALII EXCLUSIVE)

Polițiștii au pornit pe o nouă pistă în cazul fetei ucise și incendiate pe câmp. Ancheta s-a complicat și mai mult! (DETALII EXCLUSIVE)
Criminaliștii au căutat probe la locul în care a fost găsit geamantanul în care ardea femeia ucisă/Sursa/MEDIAFAXFOTO
Publicat: 05/11/2020, 15:09

Polițiștii și procurorii care încearcă să alfle cine a ucis-o pe tânăra găsită, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce ardea într-un geamantan, la marginea unui câmp situat pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, din județul Giurgiu, au pornit pe o nouă pistă, care complică și mai mult cercetările. 

Surse judiciare au afirmat, pentru Gândul.ro, că ancheta este îngreunată de faptul că nu a fost, deocamdată, stabilită identitatea victimei. Iar în aceste condiții, spun anchetatorii, în cazul de față este imposibilă creionarea unui cerc de suspecți.

Chiar dacă, la început, au planat suspiciuni asupra șoferului de tir care a sunat la numărul de urgență 112, polițiștii și procurorii au stabilit, repede, că nu acesta a omorât-o pe femeie.

Ca urmare, după audierea bărbatului și a martorilor care s-au adunat în jurul focului și au filmat cu telefoanele mobile, echipa de anchetă a citat o parte dintre șoferii care au trecut prin dreptul locului în care s-a găsit cadavrul, într-un interval de două ore.

Aceștia au fost identificați după ce polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au verificat numere le înmatriculare ale autoturismelor.

Ca urmare, joi dimineață, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a fost audiat din nou șoferul de tir, alături de restul martorilor care au fost la fața locului atunci când a fost descoperit cadavrul și un prim lot din șoferii care au trecut prin zonă.

În același timp, au fost ridicate și imaginile înregistate de zeci de camere de supraveghere. Din păcate. spun sursele citate, există și imagini care s-au pierdut, în condițiile în care polițiștii au mers prea târziu să le ridice și fuseseră șterse automat.

Totuși, spun surse din anchetă, autoritățile au tot sperat că, odată cu trecerea timpului, dispariția tinerei ucise, băgate în valiză și arse pe câmp va fi reclamată de cineva. Iar identificarea acesteia, cred polițiștii, ar putea conduce, implicit, la rezolvarea rapidă a cazului.

Anchetatorii au o nouă pistă

Cum a trecut deja aproape o săptâmână întreagă și nu a sunat nimeni care să reclame dispariția victimei, echipa de anchetă a conturat o nouă ipoteză. Este vorba despre posibilitatea ca tânăra femeie să fie o persoană de cetățenie străină stabilită de ceva timp pe teritoriul țării noastre.

Sursele citate au explicat, pentru Gândul.ro, că este exclusă varianta în care victima ar fi fost preluată dintr-o gară ori de la aeroport, în condițiile în care s-a stabilit că, între momentul morții și cel al incendierii cadavrului au trecut între două și patru ore. Iar în aceste condiții, autorul sau autorii nu ar fi avut, fizic, timpul necesar, consideră oamenii legii.

În același timp, spun procurorii, medicii legiști nu au putut stabili dacă, înainte să fie ucisă, victima a fost violată.

Anchetatorii au anunțat că, în perioada următoare, dacă dosarul nu se va rezolva, vor fi aduși la audieri sute de șoferi care au trecut prin locul respectiv într-un imterval de cel puțin două ore. Iar din punct de vedere statistic, pe DN 6, în intervalul orar respectiv, trec în jur de 70 de mașini pentru fiecare 15 minute.

Între timp, criminaliștii au reușit să reconstituie chipul femeii moarte și să stabilească exact semnalmentele complete ale acesteia. Astfel, victima avea între 20 și 30 de ani, măsura 1,60 – 1,65 metri și avea o constituție atletică. Femeia avea părul șaten, drept, de lungime mijlocie, avea urechile mici și depărtate, iar dinții erau în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția dintelul incisiv mic dreapta sus, care lipsește. În plus, victima avea sânii mici în comparație cu volumul corpului, iar la picior purta 35-36. Conform anchetatorilor, dentiția sănătoasă a victimei ar putea dovedi că aceasta era o femeie îngrijită, cu un anumit nivel de educație, care nu avea pe corp cicatrice și nici tatuaje.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...