Unul dintre chitariștii trupei care își lansa albumul în Club Colectiv a decedat

Publicat: 31 10. 2015, 14:35
Actualizat: 31 10. 2015, 16:28

Vlad Bușcă, reprezentant al Universal Music România, care a lansat albumul „Mantras of War” al formației Goodbye to Gravity, ce era promovat prin intermediul concertului de vineri seară din clubul Colectiv din București, a declarat pentru MEDIAFAX că, din informațiile deținute în acest moment, Vlad Țelea a decedat.

„Foarte multe surse, prieteni, asta mi-au spus, că ar fi murit unul dintre chitariști, Vlad, și ceilalți patru sunt internați, la spital, cu arsuri și sunt destul de grav”, a spus Vlad Bușcă, precizând că nu deține informații exacte 100% în acest moment.

Vlad Bușcă a precizat că îi cunoaște personal pe membrii trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluț (voce), Alex Pascu (bas) Vlad Țelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) și Bogdan Lavinius (tobe).

„Am lansat împreună albumul lor. Acest album care se lansa aseară era scos la Universal și urma să fie distribuit de Universal. Pe băieți îi cunosc personal de mai mult timp, aveau o altă trupă înainte, Thunderstorm, și sunt aceeași băieți, au schimbat doar vocalul, care acum este Andrei Găluț. Îi știam personal demult, acum s-a întâmplat să ne reîntâlnim și să și colaborăm. Aseară erau totuși pe scenă”, a mai spus Vlad Bușcă, reprezentantul Universal Music România.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei și-au pierdut viața 27 de oameni, iar alți aproximativ 200 au fost răniți. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din București.

Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, este în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri și intoxicație cu fum, fiind ventilat mecanic, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, rudele acestuia.

De asemenea, Alexandru Pascu – membru al trupei Goodbye To Gravity și fiul Anei Pascu, vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă și președinte de onoare al Federației Române de Scrimă – se află la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile, prognosticul medicilor rămânând rezervat.