Uraganul Felix a provocat moartea a 130 de persoane în Nicaragua

Publicat: 15 02. 2012, 10:25
Actualizat: 24 02. 2012, 21:37
Numărul victimelor înregistrate în Nicaragua în urma trecerii uraganului Felix a crescut la circa 130, a declarat, vineri, un oficial din cadrul serviciilor de intervenție.

Numărul victimelor înregistrate în Nicaragua în urma trecerii uraganului Felix a crescut la circa 130, a declarat, vineri, un oficial din cadrul serviciilor de intervenție, citat de Reuters.

"Avem până în prezent circa 130 de cadavre", a declarat Fabio Benedic, precizând că printre victime se află și pescari din Nicaragua ale căror cadavre au fost descoperite pe litoralul din Honduras.

El a precizat că circa 70 de persoane sunt date dispărute după ce valurile uriașe au lovit ambarcațiunile pescarilor și satele de pe coastă.

Președintele Daniel Ortega a vizitat, vineri, coasta de nord a țării afectată de intemperii. Statele Unite și Venezuela au livrat ajutoare sub formă de hrană sinistraților.

Uraganul Felix s-a abătut, joi, asupra regiunii situată la granița dintre Nicaragua și Honduras cu intensitate maximă, distrugând locuințe și dezrădăcinând copacii.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro

Â