Urs filmat când încerca să intre într-o curte din Azuga. Animalul a fost alungat cu greu

Publicat: 13 03. 2021, 21:52
Actualizat: 06 04. 2021, 14:57
Urs filmat când încerca să intre într-o curte din Azuga

Un urs a fost filmat când încerca să intre într-o curte din Azuga. Animalul sălbatic a încercat să escaladeze gardul unei curți, fiind cu greu alungat de localnici.

Urs filmat când încerca să intre într-o curte din Azuga

Un urs a fost filmat când încerca să intre într-o curte din Azuga. Animalul sălbatic a fost alungat cu greu de către localnici, care au turat motoarele mașinilor, în ideea de a-l îndepărta.

Incidente de acest gen sunt tot mai des întâlnite în zonele montane din România. Potrivit specialiștilor, cauza este aceea că animalele nu mai au cu ce să se hrănească.

Un urs și-a făcut apariția pe pârtie, în urmă cu câteva zile

Claudiu Vasilescu, salvamont Bușteni și Csibi Magor, specialist în probleme de mediu, au vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre curajul nebunesc al monitorului de schi Adrian Stoica, pe pârtia din Predeal: bărbatul „s-a jucat” minute bune cu un urs pentru a salva alți turiști și a filmat totul: „Frumușel, dar nu socializăm!”

„Lumea ar trebui să facă exact ce a făcut acest monitor de schi. A procedat ca la carte cu ursul. Ursul a venit spre schiori pentru a obține hrană. Oamenii sunt de vină.

Ursul s-a apropiat periculos de mult. Dacă Adrian Stoica nu ar fi luat atitudine, s-ar fi putut termina mai rău. A făcut foarte bine că a oprit și ceilalți schiori.