Vasilescu, despre ministrul Finanțelor: Cîțu e ocupat să caute gaura de la Ministerul de Finanțe, să își facă selfie cu ea

Vasilescu, despre ministrul Finanțelor: Cîțu e ocupat să caute gaura de la Ministerul de Finanțe, să își facă selfie cu ea
Publicat: 08/11/2019, 16:29

Olguța Vasilescu a declarat la un miting electoral de la Târgu-Jiu că a aflat de un val imens de concedieri, respectiv că sute de mii de bugetari care vor fi concediați.

De asemenea, Vasilescu a afirmat că a aflat că gazul și enegia nu vor mai fi subvenționate de stat, pentru că fiecare român trebuie să își plătească aceste utilități.

„Noi le-am plafonat prețurile la gaze și la energie prin ordonanța 114. Ei au anunțat deja, ieri, că o vor abroga. Ce am mai aflat, că reintroduc taxa de primă înmatriculare, că vor crește prețurile la medicamente, pentru că se rediscută taxa clawback, că îngheață salariul minim și bineînțeles că vor crește taxele pe muncă. Tot ieri, medicii au fost anunțați că nu mai sunt bani pentru salariile lor. Eu nu știu pe cine au întrebat atunci când au mers la Ministerul Sănătății, doamna Turcan, domnul Orban și cu ministrul Sănătății, probabil că portarul l-au întrebat, pentru că, dacă ar fi întrebat pe oricine altcineva, le-ar fi spus că banii există. Sunt în buffer-ul din Trezorerie și la Ministerul Finanțelor Publice. Nici Cîțu nu știa unde este această sumă de bani necesară. El era foarte preocupat să caute gaura despre care vorbea doamna Turcan, de la Ministerul de Finanțe, ca să își facă selfie cu ea. Gaura aceea de 11 miliarde să știți că este aceeași gaură pe care am găsit-o noi când am venit la guvernare, după Guvernul Cioloș și de fapt reprezintă deficitul României, pe care noi am anunțat că îl ținem sub 3% și am reușit să-l ținem sub 3%, dar noi am fost profesioniști. Ca să depășești acest deficit, nu trebuie să fii profesionist. Poate să te cheme și Florian Cîțu”, a spus Olguța Vasilescu.

Apoi, aceasta a continuat spunând despre Florian Cîțu că este născut de 1 aprilie: „Ce glumă poate să fie mai proastă decât că la Finanțele României va veni unul în acest guvern de păcălici exact născut de ziua păcălelilor. Dar nu vreau să-i plângem, pentru că, ei cu siguranță vor găsi soluții. Cu siguranță, domnul Cîțu va mai face un live și vor veni banii grămadă peste ei sau, dacă nu, o să-l chemăm pe domnul Teodorovici, ca să-l învețe pe domnul Cîțu cum se astupă o gaură”.

Vasilescu a ironizat-o și pe Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, spunând, la același miting electoral, că aceasta „s-a pus pe plâns când a auzit că există un deficit de două miliarde la fondul de pensii. Știți cât era deficitul un 2016, când am venit noi la guvernare? 16 miliarde. Deci două miliarde acum, după ce am majorat pensiile cu aproape 50%, față de 16 miliarde, în 2016, când această doamnă era ministru, în Guvernul Cioloș. Apropo și de doamna aceasta. Știți care era numele de fată al ei? Bau. În curând nu o să mai vorbim despre ministrul Muncii, în curând o să vorbim despre bau-bau de la Pensii și de la Salarii, care ieri ne-a anunțat, la fel, că vor scădea salariile”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”