Vaslui: Un bărbat a fost împușcat de un prieten cu care era la vânătoare

Publicat: 16 02. 2012, 08:52
Actualizat: 19 02. 2012, 15:15
Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea vasluiană Deleni, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost împușcat de un prieten cu care era la o partidă de vânătoare, suferind răni la față, gât și ochiul stâng, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, dinlocalitatea vasluiană Deleni, a fost internat la Spitalul Județeande Urgență Vaslui, după ce a fost împușcat de unprieten cu care era la o partidă devânătoare, suferind răni la față, gât și ochiulstâng, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicității duminică deInspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, Mihai Bejenarua nimerit, din greșeală, în bătaia puștii unui prieten cu care seafla la vânătoare în momentul în care Petru Obreja a tras un foc dearmă după o prepeliță.

De fapt, susțin anchetatorii, Bejenaru se afla în spatele celuicare a tras în el, fiind împușcat accidental cu alice la nivelulfrunții, gâtului și ochiului stâng.

Unul din ceilalți patru colegi cu care victima se afla la ovânătoare colectivă de păsări pe raza comunei Deleni au sunat lanumărul de urgență 112 pentru a trimite o ambulanță în zonă.

Mihai Bejenaru a fost transportat și internat la Spitalul Județeande Urgență Vaslui, cu diagnosticul de „plăgi prin împușcare”, însăfără a-i fi pusă viața în pericol.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe ToxiceVaslui i-au întocmit lui Petru Obreja, în vârstă de 63 de ani,dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare dinculpă.

Mediafax