Vasluian arestat după ce și-a ucis fratele pentru că i-ar fi furat 350 de lei din buzunarul hainei

Publicat: 10 10. 2013, 21:09
Actualizat: 28 09. 2018, 03:11

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea vasluiană Șuletea, a fost arestat, joi, după ce și-a omorât fratele mai mare, lovindu-l cu o bară metalică pe motiv că, în urmă cu jumătate de an, i-ar fi furat 350 de lei din buzunarul unei haine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, conflictul dintre cei doi frați a avut loc în locuința părintească din localitatea Șuletea, pe fondul consumului de alcool.

Astfel, la un moment dat, unul dintre bărbați și-a amintit că fratele său i-ar fi furat, în primăvara acestui an, 350 de lei din buzunarul unei haine, motiv pentru care l-a lovit cu o bară metalică, provocându-i răni grave.

„Victima a fost transportată la spital, unde a murit din cauza leziunilor suferite. Autorul va fi cercetat în acest caz pentru omor”, a declarat, joi, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, Vasile Șelaru.

Prezentat instanței de către procurorul de caz, tânărul de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Tribunalul Vaslui, sub acuzația de omor.