Verificări la o școală din Rădăuți, după ce un elev de clasa a IV-a a fost lovit de doi colegi

Publicat: 20 10. 2012, 16:09
Actualizat: 10 02. 2019, 03:42

Un elev de clasa a IV-a de la o școală din Rădăuți a fost lovit de doi colegi, unul de clasa a III-a și altul de clasa a VII-a, în timpul pauzelor, conducerea unității de învățământ făcând verificări pentru a stabili împrejurările în care s-au produs incidentele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Suceava, Laura Hacman, conducerea Școlii generale nr. 2 din Rădăuți a transmis, sâmbătă, instituției o informare în care se menționează că un elev de clasa a IV-a de la unitatea de învățământ a fost lovit, miercuri, de un coleg de clasa a III-a, iar joi de altul din clasa a VII-a, în timpul unei pauze.

În urma incidentelor, vineri, copilul a fost dus de mama lui la medicul de familie care a recomandat ca acesta să fie consultat la Spitalul Județean Suceava, conform sursei citate. Copilul nu a necesitat internarea, iar în prezent starea lui este bună.

Conducerea școlii, care face verificări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-au produs incidentele, a spus că a solicitat cadrelor didactice din unitatea de învățământ să supravegheze mai atent elevii în timpul pauzelor pentru a preveni un comportament violent în rândul acestora.

Laura Hacman a precizat că acest caz va fi analizat în consiliul profesoral al școlii de unde provin cei trei elevi, părinții acestora fiind chemați la școală pentru a se discuta situația creată.