Veste bună despre Pavlos, tânărul care și-a salvat prietenul în scaun cu rotile din incendiul de la Colectiv: ”A reușit, oameni buni!”

Publicat: 21 01. 2016, 08:12

„A ieșit ‪#‎Pavlos‬ din terapie intensivă. A reușit, oameni buni. A reușit! Nu prea mai pot spune multe acum. Atât doar: Pavlos, ești un învingător! Te iubim”, a anunțat Ramona Strugariu pe pagina de Facebook „Împreună rezistăm”, pagină creată după tragedia din club în care și-au pierdut viața până acum 63 de persoane. 

Pavlos e rocker și a fost și el în „clubul morții”, pe data de 30 octombrie 2015, în Colectiv. Nu a mers singur, ci a vrut să îi facă o bucurie unui prieten imobilizat în scaun cu rotile. L-a dus pe Mihai Popescu la primul concert rock din viața lui. Din păcate, evenimentul nu a avut sfârșitul pe care adolescenții îl așteptau.

Când s-a dezlănțuit infernul, Pavlos nu și-a abandonat amicul și l-a cărat în brațe afară, l-a salvat. Eroul din Colectiv s-a ales însă cu arsuri pe 60% din suprafața corpului.

La rândul său, Mihai – elev în clasa a VIII-a a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, primind îngrijiri medicale de specialitate, scrie b365.ro.