Victima accidentului produs de un funcționar al Ambasadei SUA a părăsit spitalul

Publicat: 15 02. 2012, 11:43
Actualizat: 13 03. 2012, 03:46
Victima accidentului provocat în 11 decembrie, în București, de un funcționar al Ambasadei Statelor Unite, a părăsit, marți, Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, unde fusese internată cu fractură de col femural.


Victima accidentului provocat în 11 decembrie, în zona Herăstrău din București, de un funcționar al Ambasadei Statelor Unite, a părăsit, marți, Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, unde fusese internată cu fractură de col femural, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale. Pacienta a părăsit spitalul, marți, după aproape o lună de spitalizare.

O mașină a Ambasadei SUA la București a fost implicată, în noaptea de 11 decembrie 2007, într-un accident rutier în zona Herăstrău din sectorul 1 al Capitalei, șoferul acesteia lovind un alt autoturism care venea din sens opus. Șoferul care a produs accidentul a refuzat să fie testat cu aparatul Etiltest și să meargă la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Victima accidentului s-a constituit imediat după accident în parte vătămată în dosarul cu numărul 18147/P/2007, înregistrat la Parchetul Judecătoriei sectorului 1 București. În cauză se efectuează acte premergătoare pentru vătămare corporală și sustragere de la recoltarea de probe biologice. " "În această situație, i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și refuz de recoltare a probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Întrucât bărbatul este cetățean american și beneficiază de imunitate diplomatică, dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru continuarea cercetărilor", declara purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Autorul accidentului, Kevin L. Sandlin,a părăsit, luni, România, potrivit unor cotidiene centrale.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro