Victor Ponta, pe Facebook: ”Sper ca depunerea mandatului meu și al Guvernului să satisfacă așteptările celor care au protestat”. Ulterior, mesajul a fost șters

Publicat: 04 11. 2015, 11:32
Actualizat: 05 11. 2015, 00:28

Iată mai jos mesajul integral postat de Victor Ponta pe Facebook, care la scurt timp a fost șters:

”Oamenii simt nevoia de mai mult și cred că ar fi o mare greșeală din partea mea să ignor acest lucru! Nu vreau și nu este corect să las această responsabilitate nici pe seama celor care au fost pe teren, nici pe seama primarilor, secretarilor de stat, a miniștrilor.

Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte importantă din societate îl așteaptă – îmi depun mandatul de prim-ministru, implicit și al guvernului României.

Supărarea și suferința legitimă a oamenilor nu trebuie să degenereze într-un joc politic sau joc de putere cu efecte negative imposibil de anticipat. Cred că agresivitatea, intoleranța și violența, chiar verbală, reprezintă un cost pe care nu trebuie să ni-l asumăm dacă vrem să trăim într-o țară care se îmbunătățește în fiecare zi.

Sper ca depunerea mandatului meu și al Guvernului să satisfacă așteptările celor care au protestat și să revenim cât mai rapid la rațiune și la soluții raționale pentru ceea ce e de făcut în România.

Am obținut cu greu în ultimii ani rezultate economice și sociale remarcabile, iar dacă avem o perioadă lungă de instabilitate, de tulburări sociale și politice, putem să pierdem tot și să ne întoarcem la momentul 2012”