VIDEO. Casa lui Brian May, fostul chitarist al trupei Queen, a fost inundată 

Publicat: 13 07. 2021, 17:59
Actualizat: 13 07. 2021, 18:00
Brian May

Locuința fostului chitarist al trupei Queen, Brian May, a fost inundată, marți, din cauza viiturilor cauzate de ploaia abundentă din Londra.

După acest incident, artistul de 73 de ani s-a declarat „furios”, deoarece o parte din bunurile sale „prețioase” au fost afectate de viituri, potrivit dpa, citată de Agerpres.

Artistul a povestit într-o postare pe Instagram că a fost plecat de acasă timp de o zi, iar când s-a întors la reședința sa din cartierul Kensington, partea vestică a Londrei, a găsit o parte dintre bunurile sale distruse de inundații.

„Întregul etaj inferior fusese inundat, covoarele, carpetele şi tot felul de lucruri preţioase (pentru noi) fiind acoperite cu un nămol urât mirositor. Este dezgustător şi, de fapt, destul de sfâşietor. Mă simt ca şi cum am fi fost invadaţi, profanaţi”, a afirmat Brian May.

Albumele cântărețului din copilărie, distruse de viitură

În plus, cântărețul a spus că o parte dintre albumele sale cu fotografii din copilărie și alte obiecte colecționate de soția sa, mutate de curând la subsol, au fost distruse de viitură.

Brian May acuză autoritățile locale, mai precis pe consiliul din Royal Borough of Kensington and Chelsea pentru că nu și-au respectat atribuțiile, motiv pentru care, în opinia sa, inundațiile au provocat pagube în zona respectivă.