VIDEO cu bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția într-o grădiniță. Femeia avea ordin de restricție împotriva lui din noiembrie 2017

Publicat: 26 01. 2018, 18:37

This browser does not support the video element.

Surse judiciare au declarat pentru agenția de presă MEDIAFAX că femeia înjunghiată, vineri, mortal de către soț, într-o grădiniță din Sectorul 2 al Capitalei, avea ordin de restricție împotriva acestuia din noiembrie 2017, cu o durată de 6 luni, fiind emis de Judecătoria Sectorului 2.

Femeia în vârstă de 38 de ani, care era și directoarea grădiniței unde a fost înjunghiată, a murit, vineri, la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Ea avea certuri dese cu soțul său, cel care ar fi atacat-o de altfel, iar în unele nopți dormea în sediul grădiniței de frică să nu meargă acasă, potrivit mărturiilor unei vecine.

” Eu știu că sunt căsătoriți, dar aveau probleme, se certau, sunt doi copii la mijloc, erau nopți când ea rămânea să doarmă în grădiniță de frică să nu se ducă acasă. Să fie vreo 5-6 ani de când funcționează grădinița”, a declarat o vecină.

Soțul femeii este audiat, la ora transmiterii știrii, la Secția 8 de Poliție. Potrivit unor surse judiciare, atacatorul ar fi încercat inițial să se sinucidă, dar nu are leziuni mari.

Potrivit Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), grădinița, care se numește Funnyland, nu este acreditată de către Ministerul Educației, iar Inspectoratul va trimite o adresă oficială către Poliție prin care să informeze că această grădiniță funcționeaza ilegal.

„Am primis SMS în timp ce eram în Comitetul Executiv Național (CExN), înțeleg că a fost reținut agresorul, se vor lua măsurile legale”, a declarat, vineri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, potrivit Poliției Capitalei.