VIDEO Distracție macabră la o stână din Bistrița-Năsăud. Un câine este sfâșiat de mai mulți carpatini, la cererea a doi tineri ciobani

Publicat: 14 01. 2020, 17:28
Potrivit Bistriteanul, acțuinea s-a petrecut la o stână din Bistrița-Năsăud, Zoroeni, unde tânărul cioban are o rulotă. Se pare că ar fi fost ajutat de fratele lui mai mic, Răzvam. care ar fi adus câinele să fie sfâșiat. Acestă distracție a fost mai puternică decât orice, întrucât sătenii le-au atras de nenumărate ori atenția, dar fără rezultat.
„Vă rog frumos să distribuiți pe toate rețelele de socializare acest criminal. Nu e primul câine pe care îl ucide așa. Băiatul ăsta orice câine vede pe stradă îl aleargă cu câinii până îl prinde și îl ucide. Nimeni din sat nu își poate lăsa câinele dezlegat că îl prinde și îl omoară. În fiecare an când vine acasă cu oile face chestiile ăstea. Îi un tânăr în treaba lui, nu prea bagă în seamă ce zic oamenii. Cu toate animalele pe care le are îi așa. Are acasă vaci, le bate de numa”, cal, orice…Vă rugăm frumos faceți ceva, nu mai suportăm”, a scris un tânăr.