VIDEO | Două americance au ieșit la plimbare prin Cluj-Napoca și au rămas impresionate: ”Aș putea trăi aici pentru restul vieții”

Publicat: 30 03. 2023, 11:44
Actualizat: 30 03. 2023, 16:53

This browser does not support the video element.

O americancă stabilită în România, împreună cu o prietenă venită în vizită din ”State”, au postat pe rețelele de socializare un clip video cu experiența pe care au avut-o în Cluj-Napoca. 

Una dintre ele este stabilită în orașul de pe Someș și a primit vizita unei prietene din SUA, pe nume Becky, care va petrece câteva zile în România, unde au de gând să viziteze cât de mult pot.

Bineînțeles că prima zi a fost rezervată Clujului. Cele două au ieșit la plimbare prin oraș, au luat micul dejun, însă una dintre curiozitățile care le-au atras cel mai mult atenția a fost bazarul de la Piața Mărăști, care pentru un străin, se pare că este ceva unic.

”Piața Mărăști are tot ce ți-ai putea dori pentru restul vieții. Aș putea trăi aici. Sunt tot felul de legume și fructe”, spune Becky într-un clip postat pe TikTok.

Fetele au trecut apoi pe la ghereta cu plăcinte, unde au mâncat câte un langoș. ”Este foarte bună!”, a continuat americanca.

Ziua a continuat cu o plimbare cu barca pe Lacul Tarnița, de care amândouă s-au arătat încântate, iar seara au ieșit în oraș unde au văzut când se aprind luminițele pe stradă, apoi au mers într-un pub englezesc, din centrul orașului.