VIDEO | Emilia Popescu, la podcast-ul lui Marius Tucă: „De la 13 ani am știut că vreau să fiu actriță și mamă”

Publicat: 08 10. 2022, 15:20
Actualizat: 08 10. 2022, 21:10

This browser does not support the video element.

Invitată la podcastul „Viața mea e un roman”, moderat de Marius Tucă, Emilia Popescu a vorbit despre bucuria vieții sale, și anume, fiica sa. De asemenea, ea a detaliat și cât de sensibilă era atunci când avea vârsta fiicei sale.

Vorbind despre copilul ei, Emilia Popescu s-a deschis în fața tuturor celor ce o ascultă, emoționându-se de-a dreptul.

„Eu mă emoționez când vorbesc despre copilul meu, apropo de ziua de azi, cum s-a întâmplat acum o seară când copilul meu a avut prima premieră ca și scenograf de costume și știind cât de mult iubește lumea asta, nedorind niciodată să fie actriță..nu a fugit de meseria de actriță, era totul dintr-un soi de timiditate”, a spus ea.

La întrebarea lui Marius Tucă „Și tu ai fost timidă, nu?”, Emilia Popescu a răspuns:

„Da, și acum sunt timidă dar am fost într-adevăr, am fost la pregătire și nu puteam să îi spun profesoarei ce am pregătit, un an nu i-am spus, din cauza timidității și din cauză că era mai multă lume de față”, a mai spus ea.

„Am fost singura mamă din lume cu singurul copil din lume”

„Fiica mea e cel mai important personaj din viața mea și cel mai important, e motivația pentru care fac tot ce fac, e adevărat că atunci când am greșit am greșit”, a detaliat actrița.

„Venirea ei a fost un miracol, am fost singura mamă din lume cu singurul copil din lume, dar singura care avea un copil și așa am trăit multă vreme”

„eu mi-am dorit-o foarte mult de pe la 13 ani, am știut că vreau să fiu actriță și mamă, astea erau funcțiile de bază”, a precizat ea.