VIDEO | Femeie lovită cu pumnul în față de un vecin furios în fața blocului, în Capitală. Cei doi s-au luat la harță pe locul de parcare

Publicat: 08 11. 2022, 12:26
Actualizat: 08 11. 2022, 12:42

This browser does not support the video element.

O femeie din București a fost agresată de un vecin după ce s-au certat pe locul de parcare. În urma altercației, femeia s-a ales cu câteva răni, având nevoie și de mai multe zile de spitalizare.

Într-un filmuleț ajuns pe rețelele de socializare se vede cum femeia este lovită cu pumnul în față de un individ în parcarea unui bloc din Capitală. Bucureşteanca a depus plângere la poliție pentru loviri şi alte violențe.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, care a repostat clipul video, un vecin furios după o discuție aprinsă din cauza locului de parcare din fața blocului, a agresat fizic o femeie.

”Parcarea în Bucureşti te poate costa… un pumn în gură. Agresiune în parcarea de domiciliu. O bucureşteancă agresată fizic prin lovituri violente de către un vecin, după ce s-au certat pe locul de parcare, s-a ales cu mai multe zile de îngrijiri medicale. S-a depus deja plângere penală pentru loviri şi alte violențe”, transmite avocatul Cuculis.