VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu, dosar penal după ce a lovit un polițist care l-a oprit în trafic

Publicat: 09 06. 2017, 17:49
Actualizat: 05 06. 2018, 17:28

This browser does not support the video element.

În noapte de joi spre vineri, în jurul orei 1.30, polițiștii rutieri au oprit un autoturism pe Bulevardul Aviatorilor pentru control. În mașină s-ar fi aflat trei persoane, printre care și Cristian Boureanu. Polițiștii susțin că acesta era reclacitrant, refuzând să prezinte documentele de identitate. Mai mult, spun reprezentanții Brigării Rutiere, acesta le-ar fi adresat injurii și a lovit un polițist în zona inghinală, iar ulterior i-ar fi prins mâna în ușa mașinii.

Cristian Boureanu a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere, fiind deschis dosar penal pentru ultraj. Potrivit unor surse, acesta a adormit în secția de poliție, fiind în stare de ebrietate. Fostul deputat nu a dat declarații polițiștilor, acesta fiind dus la Spitalul Floreasca după ce a susținut că se simte rău.

La unitatea medicală au mers și polițiștii care l-au dus ulterior la audieri, Boureanu fiind scos din unitatea medicală în secret, pentru a-l duce la audieri. Ancheta este coordonată de Parchetul de la lângă Judecătoria Sectorului 1. Ulterior, și iubita lui Cristian Boureanu a fost audiată la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei, în dosarul în care fostul deputat este acuzat de ultraj.