VIDEO. Imagini cu tâlharul dintr-o farmacie din Timișoara. Autorul a sunat la 112 și s-a predat

Publicat: 25 05. 2020, 11:31
Actualizat: 06 04. 2021, 22:46
VIDEO. Imagini cu tâlharul dintr-o farmacie din Timișoara. Autorul a sunat la 112 și s-a predat

Tânărul 31 de ani care a împins o farmacistă și apoi a furat bani din casă și zece cutii de Regenon a fost prins de polițiști în noaptea de duminică spre luni. El a sunat la 112 să se predea, iar polițiștii l-au găsit acasă. Tânărul nu are cazier și locuiește în Timișoara, în cartierul Mehala.

Tâlhăria s-a petrecut în urmă cu câteva zile, la o farmacie de pe str. Gheorghe Lazăr, din Timișoara. Bărbatul de 31 de ani a mers în seara zilei de 21 mai să cumpere Regenon, un medicament care conține amfetamină. Avea mască pe față și o șapcă. A cerut medicamentul, dar farmacista i-a spus că are nevoie de rețetă, iar bărbatul s-a enervat, a bruscat-o și a furat mai multe cutii de Regenon și aproape 2.000 de lei din casă.

Autorul a sunat la 112 și s-a predat

La trei zile după atac, barbatul a decis să se predea, după ce a citit în presă că  era cautat. A sunat la 112 și a spus dispecerului că el este autorul tâlhpriei de la farmacie. A fost preluat de oamenii legii si audiat

Tânărul a recunoscut că se droga și intrase în sevraj, astfel că avea nevoie urgent de acel medicament, scrie Opinia Timișoarei.