VIDEO Momente incredibile. O fată care făcea live pe Facebook a murit într-un accident rutier: Condu, bă, ca lumea!

Publicat: 13 01. 2020, 20:12

Tânăra care a murit în accidentul din centrul Craiovei este din localitatea Siliștea Crucii, județul Dolj, iar duminică seara era împreună cu o altă tânără într-o mașină condusă de un tânăr de 25 de ani din Craiova.
Ambele tinere făceau live pe Facebook în timpul plimbării când șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice de pe pasajul suprateran din centrul orașului.

În imaginile postate pe conturile personale ale celor două fete se vede cum aceasta fumează și dansează în timp ce din boxe răsună o manea. La un moment dat, una dintre ele sare speriată și strigă către șofer: „Bă, condu ca lumea!”. Imediat, se aude cum mașina se lovește, iar telefonul scapă din mâna fetei. Înregistrarea rămâne activă după impact, însă nu se mai aude muzica, ci doar gemetele răniților și o voce de femeie care strigă „Ajutor”.

În urma accidentului, cei trei tineri din mașină au fost răniți. Una dintre fete, pasagera din dreapta, a fost resuscitată minute bune de echipajul SMURD și a fost dusă la spital, însă după câteva ore a murit.
Șoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, anunță Poliția Dolj.

O fată care făcea live pe Facebook a murit într-un accident rutier