VIDEO | Percheziție efectuată de polițiștii din București într-un dosar de tăinuire

Publicat: 11 08. 2023, 15:02
Actualizat: 11 08. 2023, 15:04

This browser does not support the video element.

La data de 11 august 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, pe raza județului Ialomița, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Din comunicatul Poliției Capitalei se arată că în perioada 2020 – 2021, în baza unor intelegeri prealabile, mai multe persoane ar fi înstrăinat și înmatriculat succesiv două autoturisme de lux, aparținând în fapt unei societăți cu acționariat străin, fără ca persoana vătămată să-și fi dat acordul cu privire la transferul de proprietate al mașinilor, se arată în comunicatul emis de DGPMB. Una dintre mașinile de lux este un Rolls-Royce, mașină care depășește suma de 300.000 de euro.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, se mai arată în comunicatul Poliției.

Persoana vătămată este un milonar japonez cunoscut în București

Din informațiile Gândul, persoana vătămată este milionarul japonez Hideaki Tanaka. Acesta a devenit rapid un nume sonor în lumea mondenă a Capitalei, prin 2017, după ce și-a deschis mai multe afaceri de succes care îi aduceau un venit de aproximativ 60 de milioane de euro pe an.

Sursa: Poliția Română

CITIȚI ȘI:

TOP 10 | Cele mai FURATE mașini din România în ultimul an. Câte autoturisme Dacia și BMW au fost declarate furate, de fapt