VIDEO Prințul Phillip, Larry King și Colin Powell, printre celebritățile care au murit în 2021

Publicat: 29 12. 2021, 11:50
Sursă foto: Wikipedia

Prima personalitate care ne-a părăsit în 2021 a fost celebrul jurnalist american Larry King, care a murit pe 23 ianuarie, la 87 de ani, după ce fusese internat și diagnosticat și cu Covid 19. De-a lungul carierei, Larry King a realizat peste 50.000 de interviuri. Din 1985 până în 2010, a fost imaginea CNN cu emisiunea sa Larry King Live. A lucrat aproape până în ultima clipă.

Prințul Philip, ducele de Edinburgh și soțul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani. Născut în familia regală a Greciei, el s-a căsătorit cu Elisabeta în 1947 și a dus o viață lungă în slujba coroanei.

Colin Powell, fost secretar american de stat și prima persoană de culoare care a deținut această funcție, a murit și el în acest an, la 84 de ani.

Scriitoarea şi jurnalista americană Joan Didion a murit, în decembrie, la vârsta de 87 de ani. Scriitoarea suferea de Parkinson.

Actrița Helen McCrory, cunoscută pentru rolul din filmele „Harry Potter” și „Peaky Blinders”, a murit de cancer pe 16 aprilie, la 52 de ani.

Actorul George Segal, care a fost nominalizat la Oscar pentru „Who’s Afraid of Virginia Woolf?”, a murit pe 23 martie, la 87 de ani, din cauza complicațiilor de la o operație de bypass. De-a lungul carierei, Segal a jucat alături de Barbra Streisand și Jane Fonda.

Actorul Willie Garson, cunoscut mai ales datorită rolului lui Stanford Blatch din „Sex and the City”, a murit de cancer, la vârsta de 57 de ani.

James Michael Tyler, cunoscut și el pentru rolul lui Gunther din „Friends”, a decedat în acest an, la vârsta de 59 de ani, de cancer la prostată.

Rapperul DMX, cunoscut pentru muzica sa din 1990, a murit la 50 de ani, în urma unui infarct, provocat de o supradoză se pare.

Actorul Robert Downey Sr, a murit la vârsta de 85 de ani, după o lungă perioadă în care a suferit de Parkinson.