VIDEO | Un bărbat din Vaslui a furat două sticle de bere sub privirile vânzătoarei! Înregistrarea video a ajuns virală pe internet

Publicat: 10 09. 2022, 17:58

This browser does not support the video element.

Înregistrarea în care un bărbat intră într-un magazin din Crasna, apoi salută vânzătoarea respectos, iar la câteva secunde distanță fură două sticle cu bere, a făcut înconjurul internetului. Totul s-a petrecut sub ochii vânzătoarei.

Un vasluian a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura băuturi alcoolice dintr-un magazin din localitatea Crasna.

Acesta a profitat de distanța dintre el și vânzătoare, care se afla la câțiva metri față de frigiderul cu produsele cu alcool, nu a mai ezitat și a înfășcat sticlele de băutură

Totuși, hoțul a salutat-o politicos pe vânzătoare după ce a intrat în magazin, motiv pentru care nu s-ar fi așteptat nici vânzătoarea să aibă de a face cu un potențial infractor.

Filmarea cu întâmplarea haioasă a stârnit interesul oamenilor iar aceștia au lăsăt numeroase comentarii.

„Un plan foarte bine pus la punct”, a scris un internaut.

„Și-a uitat banii în mașină”, a comentat un altul.

„A dat omul bună ziua? A costat trei beri”, sunt doar cateva dintre comentariile amuzante lăsate pe internet.

A furat o maşină de 58.000 de dolari şi s-a lăudat cu ea pe Instagram, în SUA

Cel mai prost hoţ din lume s-a dovedit a fi un bărbat din Statele Unite.

Bărbatul, care a folosit o carte de identitate falsă pentru a cumpăra o maşină de 58.000 de dolari, a fost prins după ce s-a pozat cu noua mașină pe pagina sa de Instagram.

Bărbatul şi-a făcut poza chiar în curtea reprezentanţei din Kansas City, Missouri, de unde a furat autoturismul, potrivit Agora.md.

Sursă Foto – Agora.md