VIDEO – Un bărbat i-a atacat cu un cuțit pe angajații unui fast-food din Constanța

Publicat: 27 02. 2013, 11:27
Actualizat: 07 06. 2018, 05:16

Poliția Constanța a declanșat o anchetă după ce televiziunile au difuzat imagini din timpul atacului surprinse de camerele de supraveghere ale unității, patronul acesteia neprezentându-se încă la poliție pentru a depune plângere.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul intră în local și începe să îl pălmuiască pe tânărul care servea în spatele tejghelei, după care ia un cuțit lung de peste jumătate de metru, folosit la tăierea carnii pentru kebab și shaorma, cu care îi amenință pe angajați, dar și pe cei câțiva clienți aflați la ora respectivă în fast-food. De asemenea, bărbatul distruge tot ce îi stă în cale, după care reușește să dispară.

 

 

În timpul scandalului, una dintre angajatele din local a leșinat, fiind ajutată de colegi să se ridice.

Imaginile au fost postate pe internet, iar autorul postării susține că bărbatul respectiv este un fost angajat al localului care a fost dată afară.

„În 27 februarie, în urma unui material video apărut în mass-media, în care sunt difuzate imagini cu un bărbat care agresează un angajat al unei unități de alimentație publică din municipiul Constanța și provoacă mai multe distrugeri localului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Constanța s-au autosesizat și au început o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor aspectelor în care s-a produs evenimentul, urmând să fie făcute cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, se menționează într-un comunicat al Poliției Județene Constanța.