VIOLENȚĂ. Un bărbat și o femeie, găsiți în stare gravă, într-un autoturism de lux, după ce au fost înjunghiați. Poliția este în alertă maximă!

Publicat: 10 04. 2020, 00:45
Actualizat: 10 04. 2020, 01:09

This browser does not support the video element.

Doi oameni, un bărbat și o femeie au fost găsiți în stare gravă, joi seară, într-un autoturism de lux oprit pe DN 1, după ce au fost înjunghiați. Din primele cercetări, anchetatorii bănuiesc că cei doi au fost implicați într-un conflict care a degenerat.

Potrivit unor surse din Poliție, autoritățile au fost anunțare de o persoană care sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că, într-o mașină de teren se află o persoană care pare a fi bolnavă sau rănită.

La fața locului au ajuns, inițial, polițiști din cadrul Secției 2 și Brigăzii Rutiere, care au constatat că, în realitate, este vorba despre două persoane, un bărbat și o femeie, care au suferit răni ce par să fi fost produse cu un cuțit.

Răniții au fost transportanți de urgență la spital, iar cazul a fost preluat de ofițerii Serviciului Omoruri și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Sursele citate au precizat că bărbatul este în comă, iar medicii fac eforturi să-i salveze viața.