Violonistul Alexandru Tomescu, premiat la Gala Mediafax 2013: Simt acest premiu ca pe un început frumos

Publicat: 20 02. 2013, 22:04
Actualizat: 05 07. 2013, 11:34
Violonistul Alexandru Tomescu a fost premiat la Gala Mediafax 2013, care are loc miercuri, la Ateneul Român din București, el declarând că simte că această distincție este "un început frumos".

Violonistul Alexandru Tomescu a fost premiat la Gala Mediafax 2013, care are loc miercuri, la Ateneul Român din București, el declarând că simte că această distincție este „un început frumos”.

Alexandru Tomescu a primit „premiul pentru promovarea spiritului și culturii române” din partea jurnalistei MEDIAFAX Cristina Cuncea.

Violonistul Alexandru Tomescu a primit acest premiu „pentru că, la fiecare concert în străinătate, numele lui de român mai spală din păcatele altor compatrioți. Pentru că își folosește talentul pentru cauze caritabile – cea mai recentă fiind un concert în beneficiul sportivilor paralimpici. Pentru că face imagine României cu ajutorul unui italian: Stradivarius”.

„Sunt deosebit de emoționat și de onorat de acest premiu. Îl simt așa ca pe un început frumos. Simt că am multe lucruri frumoase de făcut în viitor. Simt că acest premiu este începutul unei frumoase continuări. Promit că voi reveni în martie pe scena Ateneului. Dedic acest premiu echipei cu care lucrez de ani de zile, Quartz Media”, a declarat Alexandru Tomescu la primirea acestui premiu.

Agenția de presă Mediafax, cel mai mare furnizor român de informație generalistă și de business, organizează, miercuri seară, Gala Mediafax 2013, eveniment dedicat valorilor și știrilor bune, în care sunt marcate principalele evenimente și sunt premiați eroii știrilor bune ale anului trecut.