VIRALUL ZILEI | Măgar filmat pe străzile din centrul unui mare oraș din România, inclusiv în faţa Primăriei. „Candidează?”

Publicat: 19 02. 2020, 22:41
Actualizat: 19 02. 2020, 22:46

Imagini cu un măgaruş care se plimba miercuri dimineaţă pe străzile din centrul Ploieștiului, inclusiv pe lângă Primăria orașului, au fost postate pe Facebook și au devenit imediat virale. „Candidează?”, a fost întrebarea ironică a unui user care a comentat fotografiile.

Cristina Toma Cochinescu, cea care a suprins şi fotografiat animalul, a scris şi un scurt mesaj lângă cele două fotografii.

„Nu ştiu cine l-a plantat pe bietul măgar fix lângă Primăria Ploieşti, însă oraşul începe să devină unitar. Până la urmă, de ce doar în Cartierul Mitică Apostol ne putem bucura în linişte de vietățile pământului: vaci, capre, oi…? Să fie pentru toți cetățenii!”, a scris ea.

 

Măgărușul, lăsat liber, a fost surprins în zona intersecției Cioceanu, acolo unde mergea liniștit în zona destinată mașinilor.

Ulterior, măgarul fără stăpân a fost prins de polițiștii locali pe strada Eroilor, în zona intrării în Sala Sporturilor, şi trimis la ZOO Bucov, potrivit unui internaut.

Imaginile s-au viralizat în mediul online, iar unii internauți s-au întrebat, ironic, dacă nu cumva candidează sau se duce la serviciu.

Alte reacții ale oamenilor au apărut imediat pe Facebook, scrie Mediafax.

„Nu ne mai miră nimic în Ploiești. Gunoaie, gropi, animale. Și cel mai rău, poluare”, spune un internaut.

O femeie spune că „vom deveni o mare grădină zoologică… În parcul mare de la Vest găsim de toate: găini, vaci, bivoli, câini… Poate ajunge și sărăcuțul de el acolo să întregească gașca”.

FOTO: Facebook.com

VIDEO: Republik NEWS via Youtube