Vreme caldă toată săptămâna. De 1 Mai temperaturile vor ajunge la 28 de grade Celsius

Publicat: 23 04. 2018, 10:10

This browser does not support the video element.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme frumoasă în minivacanța de 1 Mai, dar și instabilitate atmosferică. Pe litoral se anunță temperaturi ridicate.

Temperaturile ridicate anunțate de meteorologi pentru săptămâna viitoare se vor menține în general și pe timpul minivacanței de 1 Mai. La nivelul teritoriului, vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor atinge 28-29 de grade.

„În momentul de față nu avem cu certitudine un tablou clar pentru zilele minivacaței de 1 mai, ce putem spune că rămâne în continuare o vreme mai caldă decât în mod obișnuit în acestă perioadă cu probabilitate pentru averse și descărcări electrice, averse de vară, pe intervale scurte de timp, în mare parte din țară, dar zonele mai expuse ar fi cele intracarpatice și zona de munte”, a declarat pentru MEDIAFAX, Oana Păduraru, meteorolog de serviciu ANM.

Meteorologii anunță pe Litoral vreme frumoasă iar în condițiile unor temperaturi ridicate există posibilitatea ca și temperatura apei mării să depășescă 15 grade.

„Pe Litoral se anunță o vreme caldă, iar șansele de ploaie sunt destul de reduse”, informează ANM.