VREMEA. ANM anunță de când se va înrăutăți din nou vremea în sudul țării

Publicat: 27 01. 2014, 12:50
Actualizat: 02 02. 2019, 20:25

Vântul va scădea în intensitate începând de luni și până miercuri dimineața, când situația se va înrăutăți însă din nou în sudul țării, ANM urmând astfel să emită o nouă avertizare de vânt puternic pentru această zonă, valabilă pentru intervalul cuprins între miercuri dimineața și joi la prânz.

VREMEA. STARE DE ALERTĂ în Buzău, Brăila și Vrancea. COD PORTOCALIU ȘI GALBEN de viscol în 11 județe – LIVE

După ziua de joi, va urma o „pauză” până pe 3-4 februarie, a declarat directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu.

„Din seara asta încetează vântul până miercuri dimineața. De miercri dimineața, viteza vântului va fi din nou foarte tare și asociată cu căderi de zăpadă”, a spus directorul ANM.

Județele Buzău, Brăila și Vrancea au fost duminică între orele 15.00 și 21.00 sub cod roșu de vreme rea și au rămas sub cod portocaliu până luni dimineață.

Luni, însă, codul portocaliu de viscol a fost prelungit luni, până la ora 23.00, în județele Constanța, Tulcea, Brăila, Călărași, Ialomița, Buzău, Vrancea și Galați, iar județele Bacău, Vaslui și Iași au fost atenționate cu cod galben.