VREMEA. Revin ploile începând de marți. Care este prognoza pentru sfârșitul săptămânii

Publicat: 13 04. 2015, 15:36

VREMEA. Vremea în București.  Luni, vremea va fi caldă și în Capitală, cu maxime in jur de 22 grade Celsius. Norii acoperă parțial cerul, doar temporar strâng rândurile și seara sunt condiții pentru averse slabe. În București, marți, vremea se răcește simțitor, mercurul din termometre nu mai trece de 12…13 grade Celsius. Cerul e acoperit din când de nori și plouă peste zi.

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi și în Capitală. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

Joi vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, doar prin nord sunt sanse mai mari să plouă slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…17 grade pe litoral și 23 de grade, local, în zonele de câmpie și podiș.

VREMEA Vineri va fi cald, maximele ating sau trec de 20 grade Celsius în mare parte a țării, vor fi chiar în jurul pragului climatologic al zilelor de vara în sud, dar în weekend vremea se răceste și temporar plouă în toată țara.