Zăpadă de 13 centimetri în județul Harghita

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 29 02. 2012, 11:18
Cea mai scăzută temperatură din județul Harghita în acest sezon a fost înregistrată, vineri, la stația meteo Bucin, unde au fost minus 6,2 grade Celsius, iar stratul de zăpadă în zonă măsoară 13 centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cea mai scăzută temperatură din județul Harghita în acest sezona fost înregistrată, vineri, la stația meteo Bucin, unde au fostminus 6,2 grade Celsius, iar stratul de zăpadă în zonă măsoară 13centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„A fost cea mai scăzută temperatură pe care am consemnat-o de cânda început sezonul rece în Harghita. Temperaturile au scăzut și încelelalte localități ale județului, dar valorile acestora nu suntneobișnuite pentru această perioadă a anului”, a declaratmeteorologul Tanko Karoly de la stația din Miercurea Ciuc.

Minimele înregistrate vineri dimineață au fost de minus 5 gradeCelsius la Miercurea Ciuc, minus 3,5 grade la Toplița, minus 3,3grade la Odorheiu Secuiesc, iar la Joseni termometrele au indicatminus 3,2 grade Celsius.

Minima absolută a lunii octombrie în Harghita, de minus 13,5 gradeCelsius, a fost înregistrată la Miercurea Ciuc în anul 1988.

Mediafax