Zborul Tarom București-Amsterdam și retur, anulat din cauza vremii

Publicat: 18 01. 2018, 13:55
Actualizat: 18 01. 2018, 14:10

O aeronavă a companiei române Tarom trebuia să decoleze din București la ora 8.35, iar întoarcerea (sosirea pe aeroportul Otopeni) era programată pentru ora 15.25, a menționat sursa citată.

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol, aflat la Amsterdam, au fost anulate, joi, din cauza condițiilor de vreme, iar serviciul olandez feroviar a suspendat mersul cu trenul ca urmare a unei furtuni puternice, informează site-ul cotidianului The Independent, agenția Reuters și CNBC.

„Din cauza condițiilor nefavorabile de vreme, tot traficul aerian a fost suspendat momentan”, a anunțat pagina oficială de Twitter a aeroportului.

Postul național NOS a relatat că gara principală din Haga a fost închisă din cauza îngrijorării că furtuna ar putea dărâma o parte a acoperișului de sticlă.

Aceeași situație este întâlnită și în Marea Britanie, unde vântul a afectat liniile electrice care alimentau trenurile, iar câțiva copaci au căzut peste șine.

În Scoția, autoritățile au avertizat oamenii să încerce să evite autostrăzile, din cauza ninsorii, iar în Belgia, mersul trenurilor a fost, de asemenea, întrerupt.

În Germania, școlile din majoritatea regiunilor au rămas închise din cauza unei furtuni așteptate să aducă ploi ambudente și zăpadă. Autoritățile au avertizat cetățenii să nu își părăsească locuințele.