Zece autoturisme au fost avariate de un cal scăpat de sub control de proprietar, în Deva

Publicat: 14 09. 2012, 00:19
Actualizat: 28 09. 2018, 04:42

Zece autoturisme au fost avariate, joi seară, în municipiul Deva, de un cal scăpat de sub control de proprietar, care a căzut din caruță și s-a lovit la cap, fiind transportat la spital, transmite corespodentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Nițu, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Deva care încerca să transporte o canapea cu o căruță a pierdut calul de sub control, animalul avariind zece autoturisme.

„Probabil calul s-a speriat și a luat-o la fugă atât printre autorismele aflate în parcările din apropierea blocurilor, dar și printre cele parcate pe marginea străzilor, avariind zece autoturisme. Proprietarul atelajului a fost aruncat din căruță și s-a lovit la cap, el fiind transportat la spital. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă”, a declarat Bogadn Nițu.

Proprietarului căruței i s-au prelevat probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice, întrucât proprietarii autoturismelor care nu au asigurare le-au spus polițiștilor că bărbatul era băut și din acest motiv nu a putut controla animalul.

Calul a fost găsit după două ore pe o stradă din Deva.