Zece răniți, după ce o mașină a derapat din cauza zăpezii și s-a lovit de un microbuz

Publicat: 16 02. 2012, 10:03
Actualizat: 02 03. 2012, 06:17
Zece persoane au fost rănite, duminică dimineață, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, pe DN 76, în județul Bihor, la ieșirea din comuna Ceica, a derapat pe drumul acoperit de zăpadă și a ajuns pe contrasens, lovind un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Zece persoane au fost rănite, duminică dimineață, după ceșoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, pe DN 76, înjudețul Bihor, la ieșirea din comuna Ceica, a derapat pe drumulacoperit de zăpadă și a ajuns pe contrasens, lovind un microbuz,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Bihor,Ioana Indrieș, un tânăr de 29 de ani aflat la volanul unuiautoturism a pierdut controlul mașinii la o curbă la dreapta, dincauză că nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, apătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz,condus de un tânăr din Beiuș. În microbuz erau șase persoane,inclusiv șoferul, iar în cealaltă mașină se aflau patrupersoane.

În urma impactului, cele zece persoane rănite, printre care șicei doi șoferi, au fost duse la spital.

Potrivit directorului Spitalului Clinic Județean din Oradea,Florian Bodog, răniții au ajuns la Unitatea de Primire aUrgențelor, unde li se fac investigații.

„Din cele zece persoane, două vor necesita monitorizare, avândfracturi mai dificile. O persoană are o fractură a membruluiinferior, iar cealaltă o fractură de antebraț. Celelalte persoaneau suferit fracturi și contuzii mai ușoare. Starea celor zecevictime este bună”, a spus Bodog.

Mediafax