Zece români, arestați în urma unui conflict violent la Paris

Publicat: 11 06. 2012, 12:09
Actualizat: 11 08. 2014, 17:06

Aproximativ zece români au fost arestați duminică după un conflict violent în cel de-al XII-lea arondisment din Paris, în cursul căruia unul dintre protagoniști a fugit pe autostradă și a aruncat dintr-o mașină o femeie însărcinată, au anunțat surse din poliție, citate de AFP, potrivit Mediafax.

Scandalul a izbucnit duminică în jurul orei 22.00 (23.00, ora României), „între cetățeni români din două tabere, una de la Paris și cealaltă de la Val-de-Marne”, un departament aflat la limita capitalei franceze, fără a se cunoaște motivele, a declarat una dintre surse.

La sosirea lor la locul conflictului, nu departe de autostrada A4 care deservește estul țării, polițiștii au constatat că două persoane erau rănite, dintre care una grav.

Conform primelor elemente, una dintre aceste persoane, un bărbat, după ce a primit mai multe lovituri de baston, a decis să fugă pe jos, pe autostrada A4. Ulterior, a încercat fără succes să fure un autovehicul, aruncând violent afară din mașină o femeie însărcinată, a precizat sursa citată. Femeia a fost transportată la un spital parizian în stare de șoc.

Bărbatul a fost arestat ulterior de poliție. Toți românii reținuți au fost plasați în arest preventiv, a adăugat sursa.