Zelenski: „Sunt dispus să mă bat cu Putin, chiar și mâine. Va fi ultima întâlnire pentru el”

Publicat: 18 12. 2022, 12:23
Sursă Foto - Facebook

Volodimir Zelenski e dispus să se bată cu Vladimir Putin. A spus-o chiar el într-un interviu acordat unui post de televiziune francez, unde s-a declarat pregătit să-l înfrunte bărbătește pe liderul de la Kremlin.

Volodimir Zelenski a declarat într-un interviu că, dacă va fi necesar să se lupte corp la corp cu Putin, nu ar sta pe gânduri.

„Un bărbat adevărat, dacă vrea să-i transmită cuiva mesajul că vrea să-l bată, o face singur, fără să apeleze la serviciile unui intermediar. Dacă aș avea să-i transmit un astfel de mesaj lui Putin, aș face-o singur. Sunt deschis unei astfel de propuneri”, a spus într-un interviu președintele Ucrainei.

„Va fi ultima întâlnire pentru domnul Putin”

La întrebarea adresată de reporter: „La ce vă referiți, la o luptă în doi?”, Zelenski a răspuns: „Sunt pregătit tot timpul”.

Reporterul l-a întrebat, apoi: „Da? Sunteți pregătiți să vă bateți cu Vladimir Putin?”

„Chiar și mâine. Dar va fi ultima întâlnire pentru domnul Putin”, i-a răspuns Volodimir Zelenski reporterului, potrivit Tf1.info.fr.

De asemenea, zilele trecute Volodimir Zelenski a fost întrebat ce crede că se va întâmpla dacă Vladimir Putin moare.

Liderul de la Kiev a fost de părere că războiul se va termina dacă dictatorul rus moare, a relatat publicația Ukrainska Pravda.

„Să ne imaginăm că Putin se îmbolnăvește și moare sau cade accidental de la o fereastră și moare, va mai continua războiul?”, a fost întrebarea adresată președintelui ucrainean.

„Nu. Nu va mai fi război. Acel regim autoritar este îngrozitor Există un risc mare ca totul să fie decis de o singură persoană. Așa că atunci când această persoană dispare, toate instituțiile se opresc. Ceva similar s-a întâmplat și în Uniunea Sovietică. Totul s-a oprit”, a spus el.