Zi neagră pentru un polițist din Arad. A fost rănit într-un accident, apoi preluat de o unitate SMURD care s-a răsturnat

Publicat: 08 08. 2014, 20:51
Actualizat: 04 11. 2019, 23:29

Potrivit unor surse locale, un polițist aflat în timpul liber, angajat al postului din orașul arădean Nădlac, a fost rănit într-un accident produs pe DN7, în Nădlac, mașina sa izbindu-se pe contrasens de un TIR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii cercetează împrejurările în care colegul lor a ajuns cu autoturismul pe contrasens, unde a avut loc impactul cu tirul, al cărui șofer, cetățean turc, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu automarfarul de un copac.

Ambii bărbați au fost răniți și transportați la spital.

Polițistul a fost preluat de o unitate mobilă SMURD cu medic, dar care în drumul spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului național.

Incidentul a avut loc în apropiere de intrarea în Arad, unde șoferul autospecialei SMURD a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umezit de ploaie și a vitezei impuse de urgența intervenției.

Potrivit surselor citate, autospeciala s-a răsturnat pe o parte, dar polițistul rănit în accidentul de la Nădlac nu a suferit răni suplimentare. De asemenea, nici echipajul SMURD nu a suferit răni, iar vehiculul are avarii ușoare.

Polițistul a fost preluat de la locul răsturnării autospecialei de un alt echipaj SMURD și transportat la spital, unde medicii îi evaluează rănile.