Cristian Popescu Piedone, suspect de Covid-19. Se află în autoizolare, în așteptarea rezultatului testului, după ce fiica sa a fost confirmată pozitiv

Cristian Popescu Piedone, suspect de Covid-19. Se află în autoizolare, în așteptarea rezultatului testului, după ce fiica sa a fost confirmată pozitiv
Cristian Popescu Piedone anunță controale severe în Sectorul 5: „Poliția locală va ieși din adormirea în care a fost în ultimii 4 ani”. FOTO: Mediafax/FOTO
Publicat: 16/09/2020, 16:29
Actualizat: 16/09/2020, 17:32

Cristian Popescu Piedone, fost edil al Sectorului 4 și actual candidat la Primăria Sectorului 5, a anunțat – printr-o postare pe pagina sa de Facebook – că s-a autoizolat, după ce fiica sa a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, devenind astfel și el suspect de infectare cu Covid-19.

„Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru că este alergică la ambrozie. Medicii i-au cerut să facă și un test COVID-19, iar în cursul zilei de marți a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. În acest moment se află în izolare la domiciliu pentru că este asimptomatică. Deși nu locuim în aceeași casă, am mers la medic să fac și eu testul. În așteptarea rezultatului am decis să mă autoizolez. Toți membri familiei mele au făcut testul, însă niciunul nu are simptome”, a precizat Piedone.

În acest context,espo Cristian Popescu Piedone a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor de protecție împotriva noului coronavirus.

„Cred că trebuie să fim responsabili și să respectam măsurile impuse de autorități în astfel de cazuri. Sănătatea este cel mai de preț dar pe care îl primim când ne naștem. Trebuie să avem grijă de ea și să o prețuim. Trebuie să avem grijă de cei dragi, să îi ferim de o posibilă îmbolnăvire. Să fim responsabili și să avem grijă de noi, dar și de cei din jurul nostru! Virusul există și ține doar de noi să ne protejăm!”, a mai scrie acesta.

Alexandru Rafila, prima reacție după ce s-a înregistrat un nou record, de peste 1.700 de cazuri noi de coronavirus. “Situația se schimbă radical!”

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a susținut o conferință de presă imediat după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunțat alte 1.1713 de cazuri noi de coronavirus pe teritoriul țării noastre, un bilanț negru care nu s-a mai înregistrat de la începutul pandemiei.

În ciuda faptului că a avut loc o explozie de cazuri noi, Alexandru Rafila susține că nu trebuie să ne panicăm. Președintele Societății Române de Microbiologie a mai precizat că începutul anului școlar 2020-2021 va duce la creșterea cazurilor de coronavirus, dar după aproximativ două săptămâni.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Sedus și jefuit de iubita româncă. Metoda prin care o femeia în vârstă de 47...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
S-a decis plata a 500 LEI. Banii intră în cont: Așa cum Guvernul a promis
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
(P) Iată ce monitor gaming se caută în 2024
×