Marcel Ciolacu a intrat din nou în izolare după ce mai mulți membri PSD au fost diagnosticați cu COVID-19: „Nu mă plictisesc deloc în izolare, din contră, vorbesc la telefon în teritoriu / Mă simt bine” (Declarații exclusive)

Marcel Ciolacu a intrat din nou în izolare după ce mai mulți membri PSD au fost diagnosticați cu COVID-19: „Nu mă plictisesc deloc în izolare, din contră, vorbesc la telefon în teritoriu / Mă simt bine” (Declarații exclusive)
Publicat: 13/10/2020, 10:33
Actualizat: 13/10/2020, 12:13

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a intrat din nou în izolare după ce doi membri ai partidului au fost diagnosticați cu noul COVID-19.

Update: Prima reacție a lui Marcel Ciolacu: „Am intrat în izolare, așa prevede legea. Da, am intrat în contact cu domnul Moldovan (Emil Radu Moldovan -n.r.), dar dânsul avea mască, era protejat, nu cred că o să fie o problemă. Deocamdată mă simt foarte bine. Mâine (miercuri -n.r.) voi face testul pentru COVID, apoi aștept rezultatul, când o ieși. Nu mă plictisesc deloc în izolare, din contră, am foarte multă treabă, vorbesc foarte mult la telefon, mai ales cu membri din teritoriu, a declarat Marcel Ciolacu pentru Gândul.ro.

Știrea inițială:

Liderul PSD ar urma să intre în izolare și să se testeze de coronavirus după ce deputata Simona Bucura Oprescu şi președintele Consiliului Județean Bitrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, membri PSD, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, potrivit stiripesurse.ro. Președintele PSD avusese cotnact direct cu deputata Simona Bucura Oprescu.

De asemenea, și Paul Stănescu își va face un nou test de coronavirus.

Marcel Ciolacu a intrat la sfârșitul lunii septembrie din nou în autoizolare după ce a avut contact direct cu trei lideri PSD Sălaj care contractaseră virusul SARS-CoV-2. Surse politice au declarat la acel moment că liderul PSD și-a făcut testul pentru coronavirus și a decis să se izoleze până la aflarea rezultatului. La mitingul electoral care avusese loc la sfârșitul lui septembrie s-a aflat și Paul Stănescu, care a intrat de asemenea în izolare, până la aflarea rezultatului testului.

Marcel Ciolacu, din nou în izolare

Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, după ce în cursul zilei de vineri, 25 septembrie, s-au întâlnit cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, la miting electoral în Zalău.

Simptomele de Covid au început să apară în ultima sâmbătă din septembrie, mai întâi la președintele CJ, apoi și la ceilalți doi.

Ulterior, la începutul lunii octombrie, social-democrații Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au ieșit din izolare, după ce au primit rezultatele testelor pentru coronavirus. Cei trei au aflat că nu sunt bolnavi de COVID-19.

Deputat PSD, infectat cu COVID-19! Simona Bucura Oprescu: „Protejați-vă de acest inamic invizibil care produce atâta suferință”

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș, a anunțat că este infectată cu COVID-19 și internată în spitalul de la Mioveni. Politicianul Simona Bucura Oprescu spune că starea sa de sănătate este stabilă și îi sfătuiește pe ceilalți să se protejeze de COVID-19, „acest inamic invizibil care produce atâta suferință”.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Micii vegani, tot mai preferați de români. Câți mici din carne mănâncă în medie un...